360m

Kétszeres teltház a Budapest Parkban?!

Avagy karnevál Horváth Tomival

2019. augusztus 24. - opmah

 

Horváth Tomi a májusi koncert sikere miatt, bátran hirdette, hogy augusztusban ismét vár minden rajongót a Budapest Parkban egy karneváli buli erejéig. Mondani se kell, hogy erre is teltház lett és eladták rá az összes jegyet már másodszor  is. 

Augusztus 17-e előtt pár nappal a facebook eseménynél meghirdették, hogy az első 1000 fő, aki belép a park területére a koncert napján, az virágfűzér nyakláncot kap. A fiatalok órákat álltak sorban, hogy bejussanak a koncertre az elsők között.

436d7b62-2783-425f-822e-07ebcb8c3419.jpeg

A meghívott előzenekar a most feltörekvő Kelet Brass Band volt. Róluk azt kell tudni, hogy a csapatban van három trombitás (Koi Gergő, Hegedűs Dániel, Varga Gábor), egy baritonszaxofonos (György Kristóf), két harsonás (Ádám Kristóf, Szilágyi Ákos), egy tubás (Csomós János) és egy dobos (Kiss Péter) és egészen a messzi Debrecenből származnak. A fiúk régi, illetve mostani nagy slágereket játszottak el, többek között Korda Györgytől és Balázs Kláritól a Mamma Mariát vagy Billie Eilish-től bad guy-t. Hatalmas hangulatot keltettek ők is a közönségben és feltüzelték a hangulatot már Tomi előtt.

Horváth Tomi megoldotta a kedélyek fokozását, mivel volt egy csekély tíz perces késése, de a belépése fergetegesre és emlékezetesre sikerült! A színpadon a Kelet Brass Band-től a fúvósok, Tomi zenekara és táncosok is felkonferálták a Tomit. A táncosoknak lélegzetelállító ruhájuk volt, mint egy igazi karneválon a szereplőknek. A nyitó szám után, mindjárt az egyik legnagyobb slágere következett Horváth Tominak, meglepő módon. Megjelent Majka és felzendült a Meztelen. A két énekes között nagyon jó összhang volt és remekül működtek együtt a színpadon. Tomi koncertjei közül, Majka most szerepelt először, szóval ezért is volt különleges alkalom ez a rajongók életében. A koncert végére is maradt azért emblematikus dal, amit sokan a leginkább vártak, a Meggyfát. Mikor megszólalt a dal eleje már mindenki tudta, hogy mi következik. Tomi elkezdett énekelni és az egész közönség együtt zengte vele a legnagyobb slágerét.

7fd1a0c1-e1ff-4ed9-8a4b-d0bff35718aa.jpeg

Az énekes nagy hangsúlyt fektet a koncertezőkre, akik nélkül nem jöhetett volna létre a Budapest Parkos koncert és minden más, amit ő elért, ezért a buli során számos alkalommal megköszönte ezt nekik, illetve feleségének is és az egész csapatának. Tomi közvetlenségéről és nagyszívűségéről sokat lehetett hallani, de most a parkos közönség is meggyőződhetett róla. Végig érződhetett, hogy be akarja vonni aktívan a közönséget a buliba és nem csak gyorsan letudni a dalokat, mint ahogyan azt sokan teszik.

A fejlődő zenekar Horváth Tomi mögött, kiegészült egy új gitárossal is, aki az elején picit meg volt illetődve, de a végére nagyon jól feloldódott ő is és mikor Tomi bemutatta, természetesen hatalmas ovációval fogadták a bulizó fiatalok.

a659b355-d029-4d5b-a252-dc8bc8325206.jpeg

Összeségében a koncert hangulata megütötte, sőt felül múlta az extra elemekkel a májusit. Tomi ezerrel pörgött végig és a táncosok is a nagyobb slágereknél megjelentek a színpadon. Talán megmerem kockáztatni azt is, hogy a Budapest Park történetében egyik legjobb, legemlékezetesebb koncertjeként fogok emlékezni erre az augusztus 17-ei napra. A Karneváli hangulat garantált volt! Remélem ez a két teltházas koncert csak a kezdet és lesz sok ilyen még Tomi karrierjében, amire a lelkes rajongók tudnak menni és amire még sokáig emlékezhetünk.

 

süti beállítások módosítása